Tractaments

Implantologia dental

La implantologia és la part de l'odontologia que s'encarrega de recuperar les funcions estètiques i masticatòries derivades de la pèrdua d'una o diverses peces dentals.

Conservadora

L'odontologia conservadora és la part de l'odontologia que es dedica a reparar els teixits dentaris afectats per lesions que provenen de diferents etiologies, entre les quals destaca la càries com a la més habitual.

Periodòncia

La periodòncia és l'especialitat de l'odontologia que es dedica a la prevenció, diagnòstic i tractament de les patologies de les genives i els teixits de suport de les dents (genives, os alveolar i lligament periodontal).

Odontologia Preventiva

La prevenció és el millor tractament per evitar les patologies bucodentals. És per això que, a la Clínica Dental Dra. Gonzàlez Oliver,  posem la màxima atenció a aconsellar i donar les recomanacions necessàries als nostres pacients perquè millorin la seva salut bucodental.

Ortodòncia

L'ortodòncia té com a objectiu corregir la posició de les dents, dels ossos de la boca i també proporcionar salut, estètica i bellesa al somriure. En un tractament d'ortodòncia s'utilitzen uns aparells que apliquen una pressió suau però constant sobre les dents i l'os que l'envolta, produint un resultat d'efecte corrector progressiu.

Cirurgia Oral

La cirurgia oral és l'especialitat de l'odontologia encarregada de diagnòstic, prevenció i, a vegades, tractament de les patologies orals. Tracta amb tècniques quirúrgiques els trastorns de la cavitat oral, l'esquelet crani-maxil·lofacial, les glàndules salivals i el coll.

Estètica

L'estètica i cosmètica dental és la part de l'odontologia que s'encarrega d'embellir les dents fins a aconseguir la completa satisfacció del pacient.

Bruxisme

El bruxisme és un hàbit que incita en pressionar les dents per descarregar la tensió de forma inconscient, fins i tot adormits.

Odontopediatria

En els nens s’han de crear hàbits d'higiene bucal i alimentació des de ben petits, per tal de garantir la salut dental en un futur.

Els nostres serveis inclouen

Pressupostos sense compromís

L'hi donarem l'opció clínica de tractament, que més s'ajusti a les seves necessitats

Opció de finançament

Perquè la seva salut dental no ha d'esperar

Revisions gratuïtes

Totes les revisions que calguin per a la seva salut dental, perquè els tractaments continuen a casa

Ortopantomografies o escàners 3D

Les necessàries per al seu diagnòstic i posterior tractament a les nostres instal·lacions