La teva salut bucodental necessita un tractament adequat

nosaltres et direm que és el que necessites, ni més ni menys

Pressupostos sense compromís

L’hi donarem l’opció clínica de tractament, que més s’ajusti a les seves necessitats

Opció de finançament

Perquè la seva salut dental no hauria d’esperar

Revisions dentals
gratuïtes

Totes les revisions que calguin per a la seva salut dental, perquè els tractaments continuen a casa

Ortopantomografies o escàners 3D

Les necessàries per al seu diagnòstic i posterior tractament a les nostres instal·lacions

 

Què és la implantologia dental?

Tècnicament, un implant dental és un cargol petit però molt fort fet de metalls o ceràmiques biocompatibles. Sota anestèsia local o sedació, s’insereix en l’os de la mandíbula en lloc de l’arrel de la dent que falta i actua com un suport per a la dent. La teràpia d’implants dentals és una tècnica de restauració moderna i de llarga durada que pot cobrir totes les indicacions. Ha estat científicament provat i utilitzat en les últimes tres dècades per dentistes i cirurgians qualificats en tot el món.

La nostra experiència en implantologia i ens permet oferir-te els millors preus. La primera visita és completament gratuïta en la qual t’assessorarem i farem una valoració del seu cas concret.

Les carilles Lumineers© estan dissenyades per oferir un resultat perfecte amb un procés simple i indolor.

Amb la tecnologia Lumineers©, patentada i amb més de 30 anys d’experiència, pot tenir el somriure que sempre va voler en menys temps i amb més comoditat de la qual mai va imaginar. És per això que Lumineers© és el sistema de caretes número 1 sol·licitat pels pacients en tot el món.

La tècnica de Lumineers© mínimament invasiva en general elimina la necessitat de preses o dispositius temporals, de manera que mentre espera als seus Lumineers© fets a mida, es veurà genial i se sentirà bé. Si bé molts dentistes ofereixen carilles, no tots els dentistes han estat capacitats per oferir els beneficis exclusius de Lumineers©.

Potser el tractament d’ortodòncia més sol·licitat sigui ortodòncia Invisalign. Les raons per les quals triar aquest tipus d’ortodòncia són diverses però segurament la principal és que passa pràcticament inadvertida i molts pacients es decideixen per les ortodòncies invisibles per motius estètics, però també té altres avantatges.

  • Estètiques: Com els alineadors són pràcticament invisibles, molts pacients els prefereixen per motius merament estètics, ja que passen pràcticament inadvertides.
  • Còmodes: Al contrari que els brackets, els alineadors no interfereixen en la dicció i gairebé ni sabràs que les portes posades. A més, en ser una ortodòncia removible, pots treure-temporalment si tens una reunió important o un acte social que ho requereixi.
  • Higièniques: Les retires per menjar i tornar a col·locar-les després de rentar-te les dents i, com són removibles, pots netejar-fàcilment perquè la teva ortodòncia estigui sempre neta.

 

Banquejament

 

El to de les dents és una característica innata, ja que ve condicionada per genètica. Aquesta tonalitat depèn del gruix i qualitat de l’esmalt (que és quasi transparent) i del color i qualitat de la dentina de cada dent. La mala higiene bucal és una de les causes de l’aparició de taques sobre l’esmalt i l’enfosquiment de les dents. Per això, és important raspallar-se les dents després de cada àpat i l’ús la seda dental. A més hem d’evitar el consum excessiu de cafè, te, tabac, vi, xocolata i de begudes ensucrades, substàncies que poden enfosquir les nostres dents.

Tenir un bonic somriure és sinònim de salut i benestar social. Cada vegada són més els pacients que es preocupen per tenir no només una boca sana, sinó també un somriure bonic.

¿Que fa que un somriure sigui estètic?

  • Un somriure estètic és el resultat d’una combinació de característiques facials.
  • L’alineació i simetria de les dents.
  • La proporció de les dents i l’ample del somriure.
  • L’espaiat de les dents.
  • La forma, el color i el gruix dels llavis.
  • El marge i la salut gingival.
  • El color de les dents.

El sistema Damon© no es tracta només d’aparells i cables revolucionaris, sinó que és una manera completament nova de tractar els pacients.

El tractament tradicional sovint requereix l’eliminació de les dents sanes i / o l’ús d’expansors palatals per fer espai. Aquest enfocament sovint és incòmode, triga més temps i pot deixar un arc més estret i un perfil pla. Els somnis deDamon© són somriures naturals i de 10 forats naturals aconseguits amb forces lleugeres sensibles a la biologia i estan dissenyades específicament per millorar el resultat facial general de cada pacient.

Higiene dental

 

 

Una bona higiene bucal o dental hauria d’establir-mitjançant l’adopció de quatre hàbits:

El raspallat, la neteja amb fil dental, l’esbandida i la visita periòdica al dentista i l’higienista dental.

En aquesta visita anual al teu dentista no només comprovem que et rentis bé les dents, sinó que és un moment òptim per veure si ha aparegut algun problema en els darrers dotze mesos, i així poder prevenir altres tractaments més traumàtics.

Perquè la teva salut no pot esperar.

Consulta les opcions de finançament que et podem oferir

Depenent de les necessitats de cadascú i del tractaments que requereixi, podem oferir diverses formes de pagament.

Perquè solucionar els seus problemes bucodentals, no cal fer mal a la seva butxaca.

Vols més informació?

Demana visita sense cap tipus de compromís

Millor un watts?

o bé omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

15 + 11 =