Blanquejament Dental

 

15 minuts 49,00€ 

30 minuts 69,00€ 

Truca al

93 434 06 57

i visita’ns sense compromis
Demana una visita

Blanquejament Dental

15 minuts

49,00€ 

30 minuts

69,00€ 

Truca al

93 434 06 57

i visitans sense compromis
Demana una visita

Per què un Blanquejament? i… per què amb nosaltres?

Per qué un blanquejament?

El to de les dents és una característica innata, ja que ve condicionada per genètica. Aquesta tonalitat depèn del gruix i qualitat de l’esmalt (que és quasi transparent) i del color i qualitat de la dentina de cada dent. La mala higiene bucal és una de les causes de l’aparició de taques sobre l’esmalt i l’enfosquiment de les dents. Per això, és important raspallar-se les dents després de cada àpat i l’ús la seda dental. A més hem d’evitar el consum excessiu de cafè, te, tabac, vi, xocolata i de begudes ensucrades, substàncies que poden enfosquir les nostres dents.

Per qué amb nosaltres?

Perquè la nostra experiència amb aquesta tècnica i ens permet oferir-te els millors preus. La primera visita és completament gratuïta en la qual t’assessorarem i farem una valoració per saber si pots o no fer-te el tractament.

La Clínica Gonzalez Oliver

Amb els nostres anys d’experiència en l’Odontologia, hem pogut crear un centre fidel a la nostra metodologia de treball. La renovació constant en materials, tècniques i tractaments, gràcies a la nostra vinculació amb la Universitat, fa que oferim la millor combinació als nostres pacients, l’experiència de les nostres mans, les idees innovadores del nostre cap.

 

Que opinen els nostres clients

  • Clients satisfets 100% 100%
  • Clients que ens han recomendat 79% 79%

Hem varen regalar el tractament per nadal, vaig demanar visita i un cop valorada la meva sensibilitat gingival vaig fer el tractament. Gràcies pel regal, vaig sortir amb la sensació que tenia un somriure nou, Fantàstic!

Pau - Barcelona

El dia que  vaig anar a fer el tractament, hem varen comentar que tenia un problema periodontal i que primer l’havia de solucionar, hem varen oferir de fer-l’ho a la clínica o anar al meu dentista habitual. En veure el tracte i les explicacions rebudes, vaig tenir clar quin era el meu dentista habitual a partir d’aquell moment.

Silvia - Barcelona

He sortit al·lucinat, he de reconèixer que no m’esperava el canvi, ara no puc parar de somriure perquè tothom hem digui que blanques que tinc les dents.

Josep Mº - Platja d'aro

Demana visita sense cap tipus de compromís

Clínica Barcelona

934 340 657

 

Clínica Sant Feliu de Guíxols

972 821 441

 

 

millor un watts?

 

o bé omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

10 + 1 =

Pots trobar-nos a Barcelona i la Costa Brava

 

BARCELONA – c/Alacant 34

Nuestra Clínica de Barcelona

SANT FELIU DE GUÏXOLS – Rambla de la Generalitat 15