La salut de les nostres dents és una cosa molt seriosa i cuidar-los depèn en gran mesura de nosaltres mateix. Doncs les nostres dents revelen detalls importants sobre els hàbits d’higiene de cada persona. I encara que hi ha factors que influeixen en l’aspecte de les nostres dents; com la genètica o algun tractament mèdic. Els quals no podem evitar, així i hi ha moltes formes d’assegurar un bon aspecte al nostre dents.

Encara visitar un odontòleg a Barcelona per a un treball de blanquejament dental és bona idea. Hi ha algunes coses que no només t’ajudaran a mantenir les dents blanques més temps. Et asseguressin un aspecte molt millor per lluir un somriure pròpia d’alguna estrella de Hollywood.

Com mantenir les dents blanques durant més temps:

Si vols que les teves dents llueixin brillants, sans i blanc, és hora de canviar algunes coses. És possible mantenir el blanquejament per molt temps, sempre que s’evitin certs tipus d’aliments. Presta atenció a aquests consells i comença a fer un canvi positiu en algunes coses en la teva vida.

chicas

1 – El vell truc que sempre funciona:

El bicarbonat de sodi és un d’aquests compostos que funcionen de allò més bé per a gairebé tot. Algunes persones l’utilitzen per a la indigestió estomacal i altres persones per ajudar a mantenir les dents blanques. De fet, molts dentifricis que fem servir regularment contenen bicarbonat de sodi. És molt efectiu per eliminar les taques que es formen en els nostres dents. Especialment si ho combinem amb un raspallat meticulós.

El més recomanable és que ho facis servir sol, sense la pasta de dents, a més d’usar-lo 4 vegades a la setmana com a màxim. Aquestes són mesures de seguretat per evitar desgastar massa els nostres dents. Com es tracta d’un producte amb partícules fines, el seu efecte sobre les nostres dents és exfoliant.

Aquest producte es pot trobar a qualsevol farmàcia o botiga naturista.

2 – Una mica de cítric mai ve malament:

Hi ha certs aliments en la naturalesa que contenen una acidesa ideal per ajudar en diferents tractaments estètics. En aquest cas, la llimona serà el nostre aliat a l’hora de blanquejar o estendre la durada del nostre blanquejament. La llimona també t’ajudarà a tenir un alè fresc i la vitamina C és molt bona per a les genives.
Només cal esprémer el suc de mitja llimona i raspallar-se les dents, també pot barrejar-se amb el bicarbonat.

I encara que aquests són alguns remeis casolans per ajudar a blanquejar un o dos tons de les teves dents. Aquests són alguns hàbits que cal modificar o evitar per mantenir les dents blanques durant més temps.

Hàbits que cal modificar o evitar per mantenir les dents blanques durant més temps

1 – No esperar una mica abans de rentar les dents:

Després de cada àpat cal esperar el menys 20 minuts per raspallar les dents. Altrament pots danyar l’esmalt de les teves dents. Això es deu al fet que l’esmalt s’estova causa d’una pujada d’acidesa a la boca. La saliva és capaç de neutralitzar aquesta acidesa, però necessita un parell de minuts.

2 – Prendre massa cafeïna:

Una cosa que tots els odontòlegs adverteixen als seus pacients després de fer un blanquejament és que evitin les begudes fosques. El cafè, el te i la coca cola són productes que taquen fàcilment l’esmalt de les dents. Per això, si ets dels que beuen molt cafè als matins, és hora de canviar d’hàbits. Si vols mantenir les dents blanques durant més temps, pots canviar el cafè per un suc de poma.

Clínica Gonzalez Oliver:

Ara que saps aquestes dades interessants que t’ajudaran no només a blanquejar un to teves dents. També a mantenir les dents blanques durant més temps. És hora que comencis a aplicar-los. No dubtis a demanar-li alguns consells al teu odontòleg.

I no ho oblidis, usa fil dental!